ProEvofans.forum7.net

ProEvofans.forum7.net
 
HomeΑρχικήSearchRegisterLog in
super star /top player/my club/professional/ PROEVOFANS LEAGUE PES 2018

Share
 

 Copa Santander Libertadores. -ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Go down 
AuthorMessage
alexteo
Admin
Admin
alexteo

Αριθμός μηνυμάτων : 1098
Points : 13219
reputation : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 2013-06-02
Ηλικία : 46
Τόπος : Αθηνα

Copa Santander Libertadores. -ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Empty
PostSubject: Copa Santander Libertadores. -ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ   Copa Santander Libertadores. -ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Icon_minitimeWed Jul 03 2013, 09:33

H Proevofans,  διοργανωνει το 1ο Επισημο τουρνουα Copa Santander Libertadores για pc

1. Οργάνωση Copa Santander Libertadores


1.1 Φάση Ομίλων:

  Η πρώτη φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί σε ομίλους (groups) με σύστημα βαθμολογίας, με τη νίκη να δίνει τρεις (3) βαθμούς, την ισοπαλία ένα (1) βαθμό και την ήττα κανένα βαθμό.

  Οι παίκτες τοποθετούνται σε ομίλους με κλήρωση. Όλες οι κληρώσεις για όλα τα τουρνουά γίνονται με δίκαιη και διαφανή διαδικασία, με τη συμμετοχή των μελών της κοινότητας, με τρόπο που θα ανακοινώνεται από τους διοργανωτές στο επίσημο topic στο φόρουμ. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο πρέπει να παίξουν μεταξύ τους δύο αγώνες μέσα σε καθορισμένο χρονικό πλαίσιο. Το κάθε ζευγάρι αντιπάλων πρέπει να προγραμματίσει να παίξει και τους δύο αγώνες συνεχόμενους. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά από σχετική έγκριση των διοργανωτών, μπορεί να επιτραπεί σε ένα ζευγάρι να παίξει τον δεύτερο αγώνα με δεύτερη διευθέτηση.

  Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν ολοκληρώσει όλους τους αγώνες του μέσα στη χρονική διορία της φάσης των ομίλων, θα υπόκειται σε κυρώσεις.

  Από κάθε όμιλο προκρίνονται στη φάση των knock-out οι δύο (2) πρώτοι. Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσότερων παικτών στον όμιλο, ισχύουν τα ακόλουθα κριτήρια με αυτή τη σειρά:  Οι περισσότεροι βαθμοί στους αγώνες μεταξύ των παικτών που ισοβάθμησαν.
  Η καλύτερη διαφορά τερμάτων στους αγώνες μεταξύ των παικτών που ισοβάθμησαν.
  Η καλύτερη επίθεση στους αγώνες μεταξύ των παικτών που ισοβάθμησαν.
  Η συνολική καλύτερη διαφορά τερμάτων στον όμιλο.
  Η συνολική καλύτερη επίθεση στον όμιλο.
  Κλήρωση
1.2 Φάση knock-out:


  Στη φάση knock-out διασταυρώνονται οι πρώτοι με τους δεύτερους (1 - 2) και οι δεύτεροι με τους πρώτους (2 - 1) της φάσης των ομίλων σύμφωνα με την κλήρωση/ορισμό στην αρχή του τουρνουά. Όλοι οι αγώνες στη φάση νοκ-άουτ διεξάγονται ανά ζευγάρι, με νικητή τον πρώτο παίκτη που θα φτάσει σε δύο νίκες. Οι ισοπαλίες δεν μετρούν.

  Για κάθε ζευγάρι σε αγώνα knock-out, πρέπει να διεξαχθούν όσοι αγώνες χρειαστεί μέχρι να φτάσει ένας παίκτης σε δύο νίκες. Το κάθε ζευγάρι αντιπάλων πρέπει να προγραμματίσει να παίξει όλους τους αγώνες του συνεχόμενους. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά από σχετική έγκριση των διοργανωτών, μπορεί να επιτραπεί σε ένα ζευγάρι να παίξει αγώνα με μεταγενέστερη διευθέτηση.

  Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν ολοκληρώσει όλους τους αγώνες του μέσα στη χρονική διορία της κάθε φάσης knock-out, θα υπόκειται σε κυρώσεις.

1.3 Ρυθμίσεις Αγώνων:


  Στους αγώνες κάθε Copa Santander Libertadores χρησιμοποιούνται οι ακόλουθες ρυθμίσεις:  Επίπεδο αγώνα: Κανονικος
  Διάρκεια αγώνα: 10 λεπτά
  Τραυματισμοί: Ναι
  Κατάσταση: Πράσινα (Κανονική)
  Είδος μπάλας: WE-PES 2013
  Χρονικό όριο: Κανονικό
  Παράταση: Όχι
  Πεν.: Όχι
  Μεγ. αρ. αλλαγών: 3
   Οι παραπάνω ρυθμίσεις είναι οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις που χρησιμοποιεί το PES 2013 σε όλες τις Online λειτουργίες του παιχνιδιού (Ranking Match, Online Competitions, MLO, κ.α.)
2. Διεξαγωγή Τουρνουά Chamion Cup:
  Όλοι οι αγώνες της κάθε φάσης πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε συγκεκριμένη χρονική προθεσμία όπως καθορίζεται στο επίσημο topic του τουρνουά. Κατ΄ εξαίρεση, μπορεί να δοθεί παράταση μίας (1) μόνο ημέρας, αν έχουν ήδη συνεννοηθεί οι δύο παίκτες, αν έχουν διευθετήσει να παίξουν τον αγώνα τους σε συγκεκριμένη ώρα και αν το ζητήσουν και οι δύο εμπρόθεσμα με post στο επίσημο topic του τουρνουά. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί η παράταση να ξεπερνάει τη μία (1) ημέρα!
2.1 Διακοπή Σύνδεσης Αγώνα:


  Σε περίπτωση που διακοπεί η σύνδεση κάποιου παίκτη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, τότε οι δύο παίκτες θα αρχίσουν ξανά τον αγώνα με τις ίδιες ομάδες και θα "επαναφέρουν" το σκορ όπως ήταν τη στιγμή της αποσύνδεσης (π.χ. θα βάλουν αυτογκόλ ή ο ένας θα αφήσει τον άλλον να σκοράρει). Αν είναι δυνατόν, πρέπει επίσης να επαναφέρουν και τις υπόλοιπες παραμέτρους του αγώνα (π.χ. κάρτες) στην κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή. Έπειτα, θα αφήσουν να κυλήσει ο χρόνος (χωρίς να παίζουν) μέχρι το σημείο της αποσύνδεσης και τότε θα ξεκινήσουν να παίζουν κανονικά με κατοχή της μπάλας στον παίκτη που είχε την κατοχή τη στιγμή της διακοπής.

  Σε περίπτωση που αποδειχθεί εσκεμμένη αποσύνδεση κάποιου παίκτη, τότε ο υπαίτιος θα υπόκειται σε κυρώσεις.
2.2 Διευθέτηση Διεξαγωγής Αγώνων:


  Όλοι οι παίκτες πρέπει να καταβάλλουν κάθε δυνατή και λογική προσπάθεια για να διευθετήσουν τους αγώνες με τους αντιπάλους τους σε κοινά αποδεκτή ημέρα και ώρα μέσα στην επιτρεπτή χρονική προθεσμία της κάθε φάσης. Η διευθέτηση των αγώνων πρέπει να γίνεται με προσωπική επικοινωνία, κατά προτίμηση με προσωπικό μήνυμα (PM) στο φόρουμ.

  Όλοι οι παίκτες προτρέπονται να διατηρούν αρχείο επικοινωνίας (το σύστημα PM του φόρουμ φυλάσσει αυτόματα όλα τα μηνύματα), σαν αποδείξεις της προσπάθειάς τους, για τυχόν χρήση σε περιπτώσεις αποτυχίας διευθέτησης ή/και διαφωνίας με αντίπαλο παίκτη.

  Σε περίπτωση που κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να προχωρήσουν σε διευθέτηση κοινά αποδεκτής ημέρας και ώρας για τη διεξαγωγή ενός αγώνα ή στην περίπτωση που κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία με αντίπαλό τους, πρέπει απαραίτητα να το αναφέρουν έγκαιρα με ανάρτηση (post) στο επίσημο topic του τουρνουά δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για τις προσπάθειες που κατέβαλαν. Εννοείται ότι οι αντίπαλοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν δημόσια και να παραθέσουν τη δική τους εκδοχή.

  Ανάλογα με τη διαθέσιμη πληροφόρηση από τους παίκτες, από το αρχείο του φόρουμ και της online κοινότητας και από άλλες πηγές, οι διοργανωτές θα αποφασίζουν, για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
2.3 Διαδικασία Έναρξης Αγώνων:

Για την ευκολία σας, μπορείτε να παίξετε όλους τους αγώνες σας με όποιον τύχει να είναι γηπεδούχος. Δε χρειάζεται απαραίτητα να παίξουν οι αντίπαλοι παίκτες με γηπεδούχο αυτόν που αναγράφεται πρώτος στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων. Πρέπει όμως απαραίτητα, στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων, να αναφέρονται οι αντίπαλοι με τη σωστή σειρά όπως αναγράφονται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων.
- Ένας παίκτης πρέπει να πατήσει πρώτος στην επιλογή "Συμμετοχή σε αγώνα 1 εναντίον 1 Περίοδος" για να ανοίξει μια νέα περίοδο αγώνα και να είναι ο ιδιοκτήτης της περιόδου. Αν η κοινότητα εντάξει τον παίκτη σε περίοδο με άλλο ιδιοκτήτη, θα πρέπει να βγει και να δοκιμάσει ξανά μέχρι να πετύχει να είναι ιδιοκτήτης νέας περιόδου.
- Αμέσως μετά, ο άλλος παίκτης πρέπει να πατήσει επίσης στην επιλογή "Συμμετοχή σε αγώνα 1 εναντίον 1 Περίοδος" για να “φιλοξενηθεί” στην περίοδο, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο αντίπαλός του. Αν η κοινότητα εντάξει τον δεύτερο παίκτη σε περίοδο με άλλο ιδιοκτήτη, θα πρέπει να βγει και να δοκιμάσει ξανά μέχρι να πετύχει την περίοδο στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο αντίπαλός του.
- Όταν η περίοδος αναφέρει τους σωστούς παίκτες σαν αντίπαλους, τότε ο ιδιοκτήτης πρέπει να πατήσει την επιλογή "Έναρξη Περίοδος" για να ξεκινήσουν.
- Ο κάθε παίκτης πρέπει να επιλέξει μια ομάδα και το παιχνίδι αρχίζει!


2.4 Ανάρτηση Αποτελεσμάτων Αγώνων:


  Τα αποτελέσματα πρέπει να αναρτώνται με post στο επίσημο topic του τουρνουά.


Η κάθε ανάρτηση για τα αποτελέσματα όλων των αγώνων ενός ζευγαριού, γίνεται στο επίσημο topic του τουρνουά, δίνοντας απαραίτητα τα πιο κάτω σε ξεχωριστές γραμμές και με αυτή τη σειρά:
- Τον όμιλο (για τη φάση των ομίλων) ή την φάση (για τα νοκ-άουτ)
- Τα ονόματα των παικτών όπως ακριβώς αναφαίρονται και με την ίδια σειρά που εμφανίζονται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων του τουρνουά.
- Τα αποτελέσματα για κάθε αγώνα ξεχωριστά (ένα αποτέλεσμα ανά γραμμή) με τη σειρά που εμφανίζονται οι αντίπαλοι στην πιο πάνω γραμμή (και στο επίσημο πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά).

  Απαγορεύονται οι μορφοποιήσεις (bold, χρώματα, μέγεθος και τύπος γραμματοσειράς, κ.λπ).

  Απαγορεύονται τα σχόλια στο topic ανάρτησης αποτελεσμάτων. Οποιοδήποτε σχόλιο αφορά τον αγώνα πρέπει να γράφεται στο ανάλογο επίσημο topic συζήτησης (με link προς το post με την ανάρτηση του αποτελέσματος) και όχι στο ίδιο post με την ανάρτηση αποτελεσμάτων.

  Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τα πιο πάνω, ακυρώνει την ανάρτηση των αποτελεσμάτων και οι αγώνες θεωρούνται ως μη γενόμενοι.

  Ο αντίπαλος ελέγχει την ανάρτηση και, αν συμφωνεί, δεν κάνει καμιά δική του ανάρτηση, ούτε για να επιβεβαιώσει.

  Αν ο αντίπαλος διαφωνεί, πρέπει απαραίτητα να απαντήσει στην ανάρτηση των αποτελεσμάτων με παράθεση (quote) της ίδιας ανάρτησης και να αναφέρει τη διαφωνία του, παραθέτοντας τις δικές του εικόνες οθόνης (screenshots).

  Για τον σκοπό του παρόντος Άρθρου, καλό είναι όλοι οι παίκτες να τραβούν εικόνες οθόνης (screenshots) όλων των αποτελεσμάτων τους αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων τους με ένα αντίπαλο και να τις φυλάσσουν, τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της κάθε φάσης του κάθε τουρνουά, είτε είναι δική τους υποχρέωση να τις ανεβάσουν στο topic, είτε όχι.
δ)Fair play(ευ αγωνιζεσθαι), απο αυτο το τουρνουα θεσπιζεται ο κανονας Fair play,δηλαδη δεν χρησιμοποιουμε τα cheat του Pro evolution 2013(σουτ απο το κεντρο και R2..)Σε περιπτωση που καποιος παικτης δε σεβαστει τους κανονες του fairplay, kαι γινει ενσταση απο 3 μελη του τουρνουα θα μηδενιζεται και θα αποκλειεται απο ολα τα τουρνουα του ProEvofans(κοινως ban.)
ε)lagg.Σε περιπτωση που διαπιστωθει lagg γινεται ενσταση, μετα το τελος του αγωνα, και οχι αποσυνδεση(θα θεωρηται εσκεμμενη και θα τιμωρειται με αποκλεισμο απο ολα τα τουρνουα Proevofans(ban).Στην ενσταση αναφερεται ο υπαιτιος και κανονιζεται αμμεσα φιλικος αγωνας μεταξυ του πρωτου και του διαχειριστη του τουρνουα.Αν ο διαχειριστης αποφασισει μετα το τελος του φιλικου οτι το lagg διαμορφωνει αποτελεσμα, ο παικτης αυτος μηδενιζεται.Αν ειναι αρνητικο ισχυει το αποτελεσμα του αγωνα πριν την ενσταση.
στ)Ολοι οι διαγωνιζομενοι κερδιζουν ποντους στην γενικη καταταξη απο την φαση τις διοργανωσης που ξεκινησαν.Στους 3 πρωτους απονεμονται αναμνηστικα κυπελλα στην υπογραφη τους.
   Συμπεριφορά Παικτών

Αναμένεται από όλους του παίκτες να δείχνουν σεβασμό προς όλους, να ασκούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και να αποφεύγουν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει προστριβές. Παίκτες που με τις πράξεις τους ή παραλήψεις τους προκαλούν αντιπαράθεση με οποιονδήποτε τρόπο, θα τιμωρούνται με ποινή που μπορεί να κυμαίνεται από αφαίρεση πόντων κατάταξης (ranking points) στην proevofans (ranking), αποκλεισμό από ένα ή περισσότερα τουρνουά μέχρι και αποκλεισμό από το forum. Ανάλογα, τιμωρείται επίσης η συμμετοχή σε αντιπαράθεση, άσχετα με το ποιος την άρχισε ή ποιος είναι ο αρχικός υπαίτιος.

Εξύβριση ή λεκτική επίθεση προς άλλο παίκτη ή τους διοργανωτές οδηγεί αυτόματα σε αποκλεισμό από το proevofans.

Προς αποφυγή αντιπαραθέσεων, προστριβών και παρεξηγήσεων, προτρέπονται όλοι οι παίκτες να αποφεύγουν εμπλοκή σε απευθείας συζητήσεις με άλλους παίκτες σε σχέση με τα πιο πάνω. Για οποιαδήποτε περίπτωση διαφοράς ή διαφωνίας έλθει σε γνώση τους, συστήνεται να κάνουν άμεση αναφορά στους διοργανωτές.

Αμφισβήτηση της δικαιοδοσίας των διοργανωτών ή/και των αποφάσεών τους, μπορεί να οδηγήσει σε ποινή αφαίρεσης πόντων κατάταξης στo proevofans ή/και αποκλεισμό από το τρέχον ή/και το επόμενο τουρνουά.

proevofans tourmanents

Από τη στιγμή της δήλωσης συμμετοχής τους σε ένα τουρνουά, οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν όλους τους κανονισμούς και διαδικασίες του proevofans όπως καταγράφονται στους παρόντες κανονισμούς και στα επίσημα topics των τουρνουά. Πιο κάτω αναφέρονται ενδεικτικές περιπτώσεις απειθαρχίας στους κανονισμούς και των κυρώσεων που μπορούν να επιβληθούν.

Αποτυχία Ολοκλήρωσης Υποχρεώσεων Συμμετοχής σε Τουρνουά
Παίκτης ο οποίος αποχωρεί ή/και δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του σε ένα τουρνουά, αποκλείεται από το τουρνουά και ακυρώνονται όλα τα αποτελέσματά του. Εννοείται ότι δεν μπορεί να κερδίσει πόντους κατάταξης στην Κατάταξη proevofans.

Αν ο παίκτης αποχωρήσει κατά τη φάση των ομίλων, η βαθμολογία του ομίλου διαμορφώνεται χωρίς να ληφθούν υπόψη τα αποτελέσματα των αγώνων του παίκτη που αποχώρησε.
Αν ο παίκτης αποχωρήσει από τη φάση των νοκ-άουτ, προκρίνεται αυτόματα ο αντίπαλος του χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο.

Παίκτης που αποχωρεί για σοβαρό λόγο από ένα τουρνουά, οφείλει να ενημερώσει άμεσα τους διοργανωτές με ανάρτηση στο επίσημο topic στο φόρουμ. Σε αυτή την περίπτωση, οι διοργανωτές έχουν την ευχέρεια να μην προχωρήσουν σε κυρώσεις.

Παίκτης που αποχωρεί για οποιοδήποτε λόγο χωρίς να ενημερώσει τους διοργανωτές, υπόκειται σε κυρώσεις που περιλαμβάνουν αφαίρεση πόντων κατάταξης στην Κατάταξη proevofans και αποκλεισμό από το αμέσως επόμενο τουρνουά τουλάχιστον. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν παίκτες από τη φάση των ομίλων 48 ώρες πριν την προθεσμία ολοκλήρωσης της φάσης όταν, κατά την απόλυτη κρίση των διοργανωτών, οι παίκτες αδιαφορούν για τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά με αποτέλεσμα να προκαλείται αναστάτωση στην εμπρόθεσμη ολοκλήρωση των αγώνων της φάσης.

Αποτυχία Προσωπικής Διευθέτησης Αγώνα
Στην περίπτωση που δύο ή περισσότεροι παίκτες αδυνατούν ή αποτύχουν να διευθετήσουν κοινά αποδεκτή ημέρα και ώρα για τη διεξαγωγή των αγώνων τους, οι διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν όλες τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους (κατά κύριο λόγο από τις σχετικές αναρτήσεις των παικτών στο επίσημο topic του τουρνουά αλλά και από άλλες πηγές), για να σχηματίσουν πληροφορημένη άποψη σε σχέση με τον παίκτη ή παίκτες που φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία. Ανάλογα με τα συμπεράσματά τους, μπορεί να αποκλείσουν ένα ή περισσότερους παίκτες από τη συνέχεια του τουρνουά και να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις.

Αποτυχία Τήρησης Διευθέτησης για Αγώνα
Παίκτης που δεν τηρεί διευθέτηση για τη διεξαγωγή αγώνα, μπορεί να προβεί σε νέα διευθέτηση με τον αντίπαλό του εντός της χρονικής προθεσμίας για κάθε φάση του τουρνουά. Σε αυτή την περίπτωση, αδυναμία νέας διευθέτησης θα βαρύνει αποκλειστικά τον παίκτη που δεν τήρησε την αρχική διευθέτηση και θα υπόκειται σε αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά και πιθανές περαιτέρω κυρώσεις.

Εσκεμμένη Αποσύνδεση
Εσκεμμένη αποσύνδεση παίκτη κατά τη διάρκεια αγώνα οδηγεί σε αποβολή του παίκτη από το πρωτάθλημα proevofans.

Συνεννοημένο Αποτέλεσμα Αγώνα
Παίκτες που συνεννοούνται για τον καθορισμό του αποτελέσματος ενός αγώνα, αποβάλλονται από το πρωτάθλημα proevofans.

Αποτυχία Ανάρτησης Αποτελεσμάτων
Σε περίπτωση που δεν αναρτηθούν τα αποτελέσματα κάποιων αγώνων, ή δεν τηρηθεί η διαδικασία που περιγράφεται στo topic Αναρτηση αποτελεσματων τότε οι αγώνες θα θεωρούνται ως να μην έγιναν.

Διαρροή εμπιστευτικών στοιχείων
Παίκτες που διαρρέουν εμπιστευτικά στοιχεία του proevofans (π.χ. όνομα κοινότητας για ένα τουρνουά και κωδικό πρόσβασης) σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα/μέλη/παίκτες, αποβάλλονται από to forum.

Υποτροπή
Οι διαχειριστές μπορεί να επιβάλουν αυξημένες κυρώσεις σε υπότροπους παίκτες.

Κληρώσεις
Όλες οι κληρώσεις για όλα τα τουρνουά γίνονται με δίκαιη και διαφανή διαδικασία, με τη συμμετοχή των μελών της κοινότητας, με τρόπο που θα ανακοινώνεται από τους διοργανωτές στο επίσημο topic στο φόρουμ. Τα αποτελέσματα των κληρώσεων είναι τελεσίδικα και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να διαφοροποιηθούν με κανένα τρόπο.

Δικαιοδοσία Διοργανωτών
Διοργανωτές του διαδικτυακού forum proevofans είναι η διαχειριστική ομάδα της κοινότητας και του φόρουμ proevofanw.forum7.net. Για κάθε τουρνουά του πρωταθλήματος θα διορίζεται ένας ή περισσότεροι υπεύθυνοι για την οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά. Οι υπεύθυνοι για κάθε τουρνουά έχουν την ευθύνη μεταφοράς και παρουσίασης στους διοργανωτές όλων των θεμάτων που χρήζουν ενεργειών σύμφωνα με το παρόν άρθρο των κανονισμών. Οι ίδιοι υπεύθυνοι για το κάθε τουρνουά, έχουν επίσης την ευθύνη της μεταφοράς και παρουσίασης των αποφάσεων των διοργανωτών προς τους παίκτες, καθώς και την εφαρμογή τους.

Όλες οι αποφάσεις των διοργανωτών σε σχέση με το παρόν άρθρο των κανονισμών, . Αποκλεισμοί και Κυρώσεις (τόσο για τις περιπτώσεις που αναφέρονται πιο πάνω όσο και για περιπτώσεις για τις οποίες δεν έχει γίνει ειδική πρόβλεψη), είναι στην απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια, είναι οριστικές και τελεσίδικες και δε μπορούν να αμφισβητηθούν.
Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email http://proevofans.forum7.net https://www.facebook.com/https://www.facebook.com/PesTournamentFestivalPs3?ref=hl
Back to top Go down
 
Copa Santander Libertadores. -ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Copa America !

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ProEvofans.forum7.net :: TOURNAMENTS PS3 :: INTERNATIONAL LEAGUE :: CHAMPION LEAGUE (PC)-
Jump to: